Aparatul dvs functioneaza in parametri normali

Folosind butonul on/off, puteti beneficia de viata dumneavoastra la cel mai inalt standard european.Apasand un singur buton al telecomenzii, societatea poate regla atat temperatura cat si nivelul de confort, pentru a crea cele mai bune conditii pentru o framantare de ganduri si o stare permanenta de nemultumire.

La cerere, aducem orice extraoptiune (presiune sociala, rigori clasa "asa-e-normal-sa-faci", functia "hai ba ca toata lumea face asta, de ce esti fraier?") precum si ultimul tip de sistem ("fa pe plac tuturor daca vrei sa fii placut").

Daca apar defectiuni tehnice, in cazul constatarii aparitiei acestora din fabrica, defectiunea va fi remediata si persoana restituita in conditii optime de degradare morala, beneficiind si de influente negative, prin intermediul mass-media, "ce-e-normal" si nu in ultimul rand, "ce-zic-toti-ca-i-bine".

Daca insa problema se datoreaza unei stapaniri de sine si/sau unei independente morale, reparatia va consta in marginalizarea individului, pana la punctul in care se va intreba de ce nu este si el normal si va incerca sa  se conformeze.

Preturi reduse, fara costuri ascunse - firma noastra are o deosebita relatie cu clientii, astfel incat incearca satisfacerea tuturor nevoilor de intrebari existentiale, nemultumiri prelungite si propozitii descurajatoare.

Pe durata garantiei si nu numai, asiguram consumabilele necesare 'aparatului' : metode de convingere ascunsa a unor necesitati ireale, accentuarea ideii ca 'doar banii si sexul conteaza', precum si descurajarea oricaror idei ce ar contravine celor doua de mai sus.

La expirarea perioadei de garantie, firma noastra va ofera posibilitatea inedita de a prelungi contractul cu 3 pana la plus infinit ani, timp in care va oferim atat pachetul intreg de consumabile, cat si service-ul complet, pe toata aceasta perioada.

Asiguram proiectare pentru caracterul dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati de o manevrare adecvata si eficienta.Relatii la telefon 0700 000 000, director comercial dl. Influenta.

6 comentarii:

Anonim spunea...

mda...foarte bun articolul;)doamne,cat e de adevarat.asta e societatea in care traim
imi place cum gandesti;dar pacat ca sunt putini in ziua de azi care au o mentalitate de acest gen

Anca spunea...

bai:-? eu as zice sa schimbi la sfarsit numarul in 89898989898 sa vezi cate comment-uri primesti:>

Lira spunea...

@anonim
multumesc, apreciez.Eu n-as zice ca sunt foarte putini, dar intr-adevar, nici numerosi nu sunt...
@Anca
da normal, sa fac si linkul eventual prettyporn si o sa fie si mai popular, nu?:>

Anca spunea...

la naiba eu credeam ca asta inseamna wind:))

Anonim spunea...

pune numarul tau si o sa vezi cate commenturi si multe alte lucruri interesante o sa primesti :))

Anonim spunea...

Imaginatie, nu gluma. :D

Trimiteți un comentariu

 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates