"da' stiii nu-i cine stie ce, o porcarioara mica acolo"

Cadourile se afla pe lista mea de  "ocupati-va voi de asta eu va dau banii" "nu ma pricep nici pe departe" "ce ti-ar placea".La fel ca si primitul, in anumite situatii.

Numai mie mi se intampla sa-mi strice tot cheful atat bine-cunoscutul "vai nu trebuia", cat si replica "aah da' ii o porcarioara acolo, nimic substantial".Pai bai ace(a)sta, tu-mi faci cadou sa fie substantial?"Scuza-ma nu ti-am putut plati intretinerea si curentul pe ultimele 2 luni, da' ti-am luat chestia asta care semnifica stii tu momentul ala cand..." "Imi pare rau ca n-am flamanzit ultimele doua saptamani ca sa-ti cumpar ceasul ala scump de firma...".

Sa insistam pe definitie:

CADÓU ~ri n. Obiect primit de la cineva sau oferit cuiva în semn de prietenie, atenţie; dar.

Unitatea de masura a prieteniei?Azi cred ca da."daca nu-i ei prEtenului din dotare cado de cel putin 2 milioane mai bine nu i ei".Si una mica, sa mearga "uns".Ca e ziua pretenului.Iar de ziua pretenului luoam ori ceas ori bratara ori zippo.De ziua pretenei luoam ori papitoi cantator pufos si rozaliu de plus ori set de bijuuri, asezonate musai cu trandafiri rosii.

Deviez insa.Si-mi mai strica cheful atunci cand cadoul nu e ambalat.Ceva de genul m-am dus si ti-am luat ceva in treecere (nu, nu pretind sa stea omul sa caute cadoul jumatate din viata, dar macar sa arate...festiv:))Si lumanarile.Oo da, lumanarile.Call me ne-romantica, ne-sensibila, ne-*ce-vreti-voi*, dar ma simt ca la locul de veci.Oricat de parfumate si aromate si colorate ar fi "lumanarelele", ma duc singura si-mi iau cate vreau eu daca simt nevoia.Sau chestiile care vizeaza un anume hobby al persoanei.Nu te pricepi, reorienteaza-te.

Valoarea si valoarea in dreapta si-n stanga.N-ai?Nu conteste, trebuie  sa faci rost.Sa-ti demonstrezi acolosa sentimentele.Si tu iti permiti, nu?

P.S. am uitat de aia care impun o suma pentru cadou.Dada, "sa puneti fiecare X suma".Dada, sunt unii care-si fac ziua pentru cadouri.Nu, nu o suma decenta, complementara cu petrecerea.Se gandesc oamenii sa se innoiasca si nu stiu cum, dar macar faceti asta mai voalat, pisilor.:>Tztztz.

5 comentarii:

Alez spunea...

"ceas ori bratara ori zippo" :( hahahaha :)) bun postu! ne auzim la o manea

Radu Z spunea...

nici eu nu suport lumanarile (niciunde)! Lumanari si poze-n rama...parca am de gand sa-mi fac un altar sau ceva :))

Lira spunea...

@alez
lasa ca vorbim noi tztz
@radu
ah da, am uitat sa mentionez betisoarele parfumate, care aduc a tamaie si smirna, chiar ca altar:))

MoniQue spunea...

da true,am ajuns sa apreciem mai mult valorea cadoului decat gestul in sine....sad but true.

Lira spunea...

@monica
asa e, din pacate...

Trimiteți un comentariu

 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates