Veronica, fata buna si cuminte!

[sper sa nu se supere hAndra ca postez intamplarea suferita de ea, inaintea ei]
Locatie:Stud, pentru cei din Iasi care stiu bodeguta intunecoasa si neutra din fundatie.Eram trei, domnisoara pleaca pana la baie si ne spune ce sa-i comandam.Se comanda o cioco si doua sucuri "un pepsi cu gheata si o mirinda".Mirinda vrea si ea gheata, proprietara cere sictiritei-care-ne-a-servit-si-care-acum-flirta-cu-barmanul-caruia-i-ar-fi-stat-bine-cu-toti-dintii-in-gura un pahar cu gheata.Nimic anormal.
I se aduce, intr-adevar, un pahar cu gheata.Plin cu gheata, adica a luat o tavita d'aia de cuburi si-a trantit-o in pahar, sa-i ajunga.In sictir.Adica 'nu conte' ca din banii clientului are ea bani de cercei stil covrig si adidasi aurii, a indraznit s-o deranjeze din flirtul cu emporio armani ala.
Ca orice client normal[sau nu, dupa cum aveam sa aflam mai apoi], fata ii da indicatia cum ca ar trebui mai putina gheata in pahar, ca n-are nici unde-si turna sucul.Vero il ia nervoasa daramand tot in calea ei, "uai vezi poate-ti aduce un cub" si se intoarce iute ca sageata cu...un pahar cu un cub de gheata.
Stai ca n-am inteles.Eu, client, vin in bodega ta intunecoasa si friguroasa, platesc ce consum de 3 ori mai mult decat valoreaza, deci in pretul asta intra si salariul tau din care sa-ti iei tanga roz cu jvarovschi, si tu-mi zici mie ca nu-s normala si vii in sictir cand iti cer gheata?
Am slava Domnului destui prieteni care au lucrat ca barmani/chelneri etc, si oricum nu-s pe principiul 'tu faci ce vreau eu', da' din momentul in care te-am rugat frumos si respectuos sa-mi aduci ceva, si ceva-ul ala nu-s nici solzi de brontozaur si nici cocktail cu diamante, tu-mi aduci fara sictir si fara mofturi, figuri si insulte, fara ochi dati peste cap si coate impinse din "lipsa de spatiu".
Draga Veronica, ia aminteste-ti de perioadele frumoase la muls de bovine[nu ca ar fi rusinos, dar asta exprima fata ei], de statul noaptea langa poarta cu pitipoancele rurale de servici si vorbitu' despre armasarii satului, de alte alea prin capite de fan si campuri intinse.Ce cauti tu mama la asflat, cu servitu'?N-ai oare mai degraba...altfel de aptitudini?:D


Later edit : am fost din intamplare si azi in localul vietii, iar Vero s-a comportat exemplar de data asta, gheata cat trebuie, "cu placere"...Nu de alta, da' am aflat ca era sefu' pe acolo...

4 comentarii:

Unknown spunea...

woahahaha... il iau pe Vlad si ma duc in stud...

Acest Duo a facut zeci de barmani sa-si dea demisia pana acum... Saraca Vero n-a stiut cu cine se pune. Cand vezi un blogger ... pupa-l in cu*, ca are in spate o comunitate intreaga!

acsel spunea...

Daca la un local se comporta cur, nu mai intru niciodata in el.

Codrat spunea...

Veronica fiind tipa putin mai tuciurie la ten care mereu insista sa-si scoata in evidenta plamanii? Am si eu amintiri frumoase cu ea daca da, atat din Belfast cat si din Dublin.

Anca spunea...

sati povestesc ce am patit in belfast;;)? ;))

Trimiteți un comentariu

 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates