come here

Imi plac mainile oamenilor.Sunt printre primele aspecte pe care le observ de obicei (dar nu stau sa ma uit dinadins dupa asta) la o persoana, asa cum unii au fixatii cu ochii/fundul/alte parti ale corpului.La gagici, sa fie nu foarte masive, fine si delicate.La Ei, sa aiba ceva-ul ala de mana de tip, alura aia de "i can handle any situation", fara sa fie totusi prea bruta sau groteasca.Delicata si puternica in acelasi timp.Nici nu se pune problema, la ambele categorii unghiile ingrijite si curate sunt esentiale - si nu-mi plac unghiile exagerat de lungi si cu prea multe modele modelase straluciu si paietele la tipe.
Imi plac mainile unor fumatoare si mainile unor soferi - unii oameni pur si simplu nu arata bine sofand sau fumand, la fel cum unii tipi arata genial in costum, altii arata...deghizat.:))
Nu-mi plac sclifositele al caror mic dejun, pranz si cina deopotriva sunt alcatuite dintr-o cafea tare si o frunza de salata verde.In multe grupuri exista Gica contra la propunerea "haideti sa mancam in X loc" sau "haideti sa ne indopam cu chimicale la fast food", cu replica "da eu nu poooot ca ma ingras doo kileee".Aia care bea apa plata si la ziua ei si nu mananca niciodata nici un gram de zahar pentru ca altfel i se darama sistemul de valori si lumea - din temelii.Stati acasa, izolati-va cu tot cu bobul de mazare si salata langa.Pe bune, inteleg ca vrei sa arati bine, da' poti sa faci sport si alte alea ca sa te mentii (sunt foarte buna in teorie, practica ma omoara, dar macar eu nu flamanzesc).Si chiar daca flamanzesti, macar nu strica cheful oamenilor.
Nu-mi plac oamenii care vor cu tot dinadinsul sa fie altfel, si tocmai in incercarea demonstrarii originalitatii intra in cea mai crunta banalitate.Si nici oamenii care vor sa para destepti printr-un limbaj pretentios, folosit prost si neinteles nici chiar de ei.
Nu-mi place nici cand ma repet si ma fixez pe aceeasi idee, si-mi plac zilele de leneveala duminiceasca, ca azi.


5 comentarii:

Anca spunea...

Imi place sa ies cu tine la ceai chiar daca in drum ma intrebi de 3 ori daca ii faina oja *bineinteles asta pentru ca iti plac mainile * pentru ca eu sati zic ca esti nebuna si eventual... sa ne batem :>

Julia mode spunea...

love this song !! =)

Anonim spunea...

lazy sunday? :)) go out and grab a cup of cofee :))

ida spunea...

mainile reprezinta pentru unii "inca o unealta". un fel de gadget multi-functional. spre exemplu, mainile soferilor. si aici ma refer la mainile soferilor de tir/autobuz/maxi-taxi. 75% au unghia degetului mic crescut mult peste normal[Cernobalul asta...], si cu un picut de negru pe dedesubt, asa, de contrast. insa, aceasta unghie a acestei maini, oricat de scarboasa pare la prima vedere, ehe..multe mai poate face. desface suruburi, desface cutii de bere, scoate surplusuld e mucus din nas, ceara din ureki sau scamele din buric sau chiar mancarea dintre dinti. si cu siguranta, stimabilii domni soferi care o cresc cu multa grija si o intrebuinteaza zilnic i-au gasit si alte foloase.

Anonim spunea...

vocea sau nimic.

Trimiteți un comentariu

 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates