Albastru "merge" cu verde

Asa ca data viitoare cand il/o masori din cap pana-n picioare, din cuvant pana-n fapt, gandeste-te ca poate n-a avut azi chef sa-si aranjeze parul, poate n-a avut timp, poate asta si asa o/il face fericit/a.
Daca asta considera persoana ca e bine pentru ea, de cand poti tu sa o judeci, mai ales cand nu-i stii situatia?De ce vrei tu sa tai intentii si dorinte, manifestari si principii?De ce crezi ca esti mai bun decat ai putea fi vreodata?

10 minute pauza.

[regret inactivitatea de pe blog din ultima luna si jumatate, sfarsitul de an scolar, scoala de soferi si alte detalii m-au obosit peste masura ca sa mai pot scrie ce-as fi vrut.I'll be back:))]

5 comentarii:

Unknown spunea...

e o lipsa de respect fata de celalalt, sa iesi ravasit din casa... si sa strici peisajul tuturor. dar se poate intampla oricui.

de fapt, e un prilej bun sa vezi alaturi de cine te vei trezi dupa o noapte lunga... :P intelegi ce vreau sa spun :P

Zile proaste avem toti, conteaza care-i ponderea lor in viata. Daca ai mai multe zile proaste decat zile bune, e rau, ai o problema

MoniQue spunea...

cred ca azi am trecut pe langa tine pe strada...

MoniQue spunea...

:D gand la gand
speaking of sandale ipanema...SUNT GENIALE!!!!!!!!!!
nicio pereche de sandale Zara/Guess/Dior/Prada sau whatever(bine exagerez dar oricum) nu`s la fel de comode ca sandalele Ipanema.Mai voiam sa imi mai iau o pereche anu asta de la Office Shoes dar da,am observat ca nu mai au in Iulius..presupun ca acolo ai cautat si tu.Eu zic sa incerci in Moldova Mall,acolo de obicei au ceva mai multa marfa...cred ca am sa trec chiar azi :D ah well,enuff about Ipanema!

MoniQue spunea...

wow wow!si unde le-ai gasit?:D:D sa le porti sanatoasa!>:D<

Razvan spunea...

femeie,CAFEA! :|

Trimiteți un comentariu

 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates