De fapt

mai nou ma plictisesc discutiile prea profunde si filosofice, ideile de viata rigide si stricte, lista care "trebuie" bifata, "must have"urile persoanelor, chestii care se vor a fi profunde si nu sunt in fond, altceva decat niste demonstratii ieftine de 'cat de destept sunt eu'.Pe bune, mi se acreste de orice fel de dezbatere in care fiecare mananca rahat despre asa cu asa, cum e bine si nu sa fii, ce si cum, ca si cum la varsta asta avem toti asa o experienta de viata si o intelepciune debordanta, incat stim ce vrem si cum sa obtinem, stim cum trebuie sa fim si ce trebuie sa facem, stim cum sa argumentam si sa ne dam mari.
Cateodata prefer shoturile de vodka si spontaneitatea, chiar exagerata uneori, decat rutinei de "azi fac aia, asta, si ailalta".
Carpe diem.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Well said! Smart girl :-)

Anonim2 spunea...

True, tre s-o arzi chill... Dar uneori e bine as ai si niste valori si principii dupa care te ghidezi... nu ajungi nicaieri cu "carpe diem" permanent.

grapefruits spunea...

Eu zau daca va inteleg, citesc mai multe bloguri ale fetelor de aceeasi varsta cu tine si toate mentioneaza de votka. chiar te simti mai bine daca bei alcool? intreb f serios si fara sa judec sau altceva.

Lira spunea...

@grapefruits - eu am folosit "shoturi de vodka" nu tocmai cu sensul propriu, ci ca sa exprim ideea de "asta nu-i tocmai destept din partea mea, dar o singura data pot sa nu ma gandesc la asta".Personal nu, nu pot sa zic ca ma simt mai bine daca beau alcool, nu ma incanta senzatia de ameteala, si nu ma face mai vesela sau mai...fun.Dar am observat persoane care aparent, stiu sa se distreze si sa se "dezghete" doar cu alcool.

Lucian spunea...

weiii referitor la alcool cea mai tare senzatie e aia cand te bagi in pat si incepe sa se invarta camera :D atunci ori te opui si dai la ratze ori o lasi sa treaca prin tine si in juma' de ora adormi :))
un alt aspect pozitiv e ca alcoolul chiar poate avea gust bun :D nu se bea neaparat pt efectul lui.
singura chestie negativa oarecum e k nu prea mai ai control asupra ta uneori :)) ma cazi mai calci stramb...devii bufon :D [trecut prin asta]

si PS: nu-mi place neam melodia :))

Trimiteți un comentariu

 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates