Anti-antitrend

Toti suntem originali si unici in idei, concepte de viata [cate concepte stabile si sanatoase de viata poti avea la <20 ani], atitudini si perspective, fapte si reactii.Unul si unul, normal.
E clar ca nu dansezi pe populara la party [pentru ca oricat de
la moda era "show" acum 2-3 ani, acum e rasuflat si not cool], e clar ca uneori o arzi la opera si teatru in camasa si trei-sferturi, ca ai crescut si asa ai auzit ca-i frumos [dar nu, nu e frumos sa stai 2-3 ore acolo daca nu-ti place, daca nu stii de ce esti tu acolo si daca stai toata piesa si comentezi degeaba].Si-ti arati si eticheta si impresionezi gagicile cand "conduci beat e asa cool".
Am doua...cunostinte de sex masculin care afirma cu atata profunzime si claritate in ganduri si trairi interioare ca ei sunt altfel decat restul baietilor 'care e porci', si ca ei nu vor nici asa-cu-asa, nici nimic de genul, ei pun suflet si numai suflet si sunt profunzi si te rascolesc in sinea ta cu vorbe care te ating in cele mai launtrice cotloane ale sufletului si te fac sa-ti pui intrebari existentiale si rascolitoare ale eului tau.
Cu siguranta.Nu, nu e atitudinea cauzata de mari frustrari, ei sunt asa dastepti de cand au plecat din maternitate(acum nu zic ca exista pe bune si tipi altfel, dar ma refer strict la cazurile wannabe).Alea antitrend uai.Cu un buchet de flori nu se face primavara, si gagicile n-o sa cada la picioarele voastre doar cu gesturi facute pentru ca 'asa se cade', atat timp cat nu exista si un nucleu la asta.
Si dictionarul e usor de folosit, cuvintele si gramatica de legat, un pic mai dificil.Da' tre sa impresionezi.Sa fii antitrend.Sa fii tu altceva, penibil evident.Tocmai pentru ca nu-i natural si te chinui.Sa bagi ironii nereusite si replici gen 'ah ce ti-am dat-o'.Nuu, 'ah ce ti-am inchis gura cu vorba asta extrem de inteligenta pe care am gandit-o patru zile in sir si acum am reusit sa o exprim cat de cat'.
Ca elevii aia care se cred cei mai buni la un anumit obiect, si cand iau printre cele mai mici note “de fapt eu voiam sa exprim in alt fel si de aia nu mi-a punctat, am vrut sa demonstrez ca gandesc oricum altfel”.Altfel altfel, si sunt de acord cu originalitatea, da’ pune-ti ‘frate’ o punga de hartie maro in cap sa vezi daca esti original.:>Doua gauri pentru ochi pls, niciuna pentru gura ca nu vrea nimeni sa auda debitarile-ti oricum.
Si inainte sa fiu intrebata, nu, nu ma cred nici originala nici nu sunt antitrend.Mai degraba anti-antitrend, dupa cum sugereaza si titlul (sugereaza, cuvant nou, stocheaza in memorie te rog).
Bineinteles ca aceste cunostinte sunt la curent cu ultimele barfe, ultimul ‘stii ca x s-a cuplat cu y’, ultimul ‘ah esti cu z?uai ce naspa vezi ca asa si asa’. Bineinteles ca seara inainte de culcare trag un zambet intr-un colt si eventual o palma la fundul propriu, felicitandu-se pentru cat de ‘haiduci smecheri’ au fost ei azi.

Cam nasol.Vieti de vanzare, oferta speciala, cumperi de 300 platesti de 150.

10 comentarii:

Unknown spunea...

am pierdut ideea pe undeva:
1. esti anti-anti-ceva... deci impotriva ta
2. daca tot esti anti-anti-ceva sa integ ca esti pro-ceva ?

wtf? nici mie nu-mi plac aia care se duc in directia opusa ca sa atraga atentia, dar nici nu inseamna ca uneori n-au dreptate sa paraseasca "turma". E 2 dimineata sunt constient ca n`am coerenta in comentariu deci nb :*

Lira spunea...

Matei, sunt anti-anticeva.adica relativ anti-alora care tin mortis sa fie altfel, dar ajung sa fie ca toata lumea care vrea sa fie altfel.
nb:)) :*

Anonim spunea...

haiduci smecheri? :))) funny shit

Unknown spunea...

ok, deci: daca eu sunt anti-gay, cand toata lumea-i pupa`n cur (sau mai stiu eu ce le fac pe acolo), inseamna ca sunt anti-trend. E la moda sa ii sustii pe poponari, dar eu nu vreau.

In situatia asta, tu esti impotriva mea ?

Lira spunea...

nu, sunt impotriva alora care vor sa fie anti-curent cu orice pret, pentru ca asa li se pare cool, nu pentru ca astea sunt convingerile lor.
Ca si gagicile care urasc fotbalul, dar se uita exclusiv ca sa fie altfel decat celelalte.

Lucian spunea...

Daca ma lovesc peste fund uneori esti pro sau anti persoana mea?:))

Anonim2 spunea...

asta e cu fotbalul e smechera tare =))

acsel spunea...

Tu inca nu ai inteles ca nu poti pune toata lumea in aceeasi oala? E ceva normal ca fiecare sa fie diferit, sa aiba o parere. Ca e sau nu argumentata, asta e alta mancare de peste.
Stai relax, ca si altii au parerea ta despre tine.

Stefan spunea...

Oile albe vor sa fie negre. Pitipoancele, vedete. Blogeritele, BadPitzi. Din nefericre, mediocritatea caracterizeaza oamenii care scriu mai mult decat citesc (excluzand elucubratiile altor bloggeri), iar mediocritatea niciodata nu a oferit premisele excelentei. E un demers interesant sa incerci sa te ridici deasupra multimii si sa observi umanitatea, dar chiar si pe varfuri, picioarele intelectuale sunt cam scurte. Nu poti fi un cacat si sa strigi cat pute. Frustrarile, fie ele sexuale sau de alta natura, nu te indreptatesc sa crezi ca ideile tale, fie ele si generate ca o reactie semi-automata de aparare a sexului tau, prevaleaza in adevar si universalitate pe cele ale oricui altcuiva. E putin trist sa ridiculizezi falsa valoare, pretinsa suprematie, excluzandu-te pe tine din aceasta neinspirata critica. Nu poti sa traiesti intr-o lume a combinatiilor si-a distractiei gratuite si sa faci aprecieri asupra efemeritatii si degradarii valorilor umane perene. E ca si cum ai fi satanist, facand pomelnice si cruci non-stop (nu invers). Ipocrizia suprema.Din pacate, faci prea putina onoare sexului pe care il reprezinti si aperi, insa tinzi sa confirmi superficialitatea, elitismul pretins in mod ipocrit si frustrarile ce i-au indreptatit pe unii, premeditat dar nu exagerat, sa ridiculizeze exact genul tau de persoana.

Anonim spunea...

Stefan, daca ai scris cuvantul "elucubratie" in loc sa spui simplu "aberatie" nu demonstrezi ca esti mai citit, ci doar arogant.
Lira, mie imi place blogul tau. Si postarea asta. Am nimerit din greseala aici si prima impresie a fost ca e totul PREA ROZ, dar esti simpatica in aceasta postare. Faci onoare sexului pe care il reprezinti si il aperi prin straduintele tale de a te maturiza, de a scrie la modul "smart" si nu "trendy", prin faptul ca esti frumoasa, dar asta nu iti este suficient. Este bine ca ii critici pe baietii de varsta ta, asa ar si trebui sa o faci, ai tot ceea ce iti trebuie ca sa fii intransigenta (wow Stefan...oare ce cuvant o fi asta?). Ma bucur sa imi dau seama ca in procesul tau de formare voi fii selectiva si nu te vei uita doar la orice ambalaj stralucitor. Ma bucur si ca iti asumi comentariile negative.
Gata cu lauda. Schimba rozul, ma doare capul de la el.

Trimiteți un comentariu

 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates