summerish


time of our lives.

La multi ani...nu azi, te rog.[treeeei:x]

Ma intitulez Lira-Maria.Ma rog, tata cica n-a vrut cu '-', dar n-am ce face.Adica ar fi un soi de Ana-Maria, dar in general mi se zice Lira.Si da, asa scrie in buletin, card si viitorul [8->] permis de conducere.Si vine de la instrumentul muzical antic, nu de la moneda s.a.
Oricum nu asta vreau sa subliniez.Ma cheama si Maria, dupa Buni.De cand ma stiu [vreau sa] mi se spune[a] traditionalul "La multi ani de onomastica" pe Opt Septembrie, nu pe Cinsprezece August.N-am murit in principiu, nu trebuie sa fiu pomenita.Pentru ca azi e Adormirea Maicii Domnului Maria, nu Nasterea Maicii Domnului (care, again, e pe 8.09).Nunu, azi nu ar trebui sa primesc smsuri si telefoane de "La multi ani Marieeee".Nu ca as fi nerecunoscatoare, multumesc pe calea asta.Da' va rog eu frumos, la multi ani-uiti in general pe opt, nu azi.Senq.



Pe langa asta, azi m-am indragostit.Fara legatura cu relatia.Doar atat:brac german.Si mi-as fi cumparat unul daca n-as fi avut doua feline nu tocmai prietenoase acasa, care nu se inteleg intre ele, ca semi-rude care este, d'apoi cu un adorabil cutu.


Si mi-e relativ...lehamite sa fiu sofer.Sofer aka atunci cand o sa am masina mea pe care sa o conduc mai des decat as/voi conduce masina alor mei.Prioritatea de taxi, aia de smecher si aia de cine-ti-a-dat-permisul ma ingrozesc.Nu tu semnalizare, nu tu acordare de prioritate ( si nu vorbesc de aia de dreapta, indicatoare gen cedeaza trecerea sau stop parca-s ascunse prin copaci mereu pentru unii), calcat linii continue, taiat calea, banda a 3 a face dreapta fara semnzalizare-fara prioritate-fara niciun fel de jena, se claxoneaza la ultimele 8 secunde ale semaforului - ce *@!%&#@% sa fac daca e ROSU?! - camionagii claxonatori gen 'blonda blonda'.
Si stiu ca mi-s mai inceata si mai zgarcita cu viteza, rabdare:">.

HBhny

n-ar avea rost sa scriu aici tot ce am spus sau poate doar am exprimat intr-un fel sau altul,iar uneori nici n-am cuvinte ca sa descriu this beautiful mess.Se simte doar.
la multi ani.
noua august, zece fara zece.
 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates