Ai cascat, te-ai limitat

prettywindul se duce spre zari mai mult sau mai putin indepartate [a se citi munte] pentru o mai mult sau mai putin binemeritata mini-vacanta mega-relaxanta.

Un filmulet descoperit ieri, vreau musai sa-l impartasesc, pentru perioada in care nici nu vreau sa am contact cu laptopuri desktopuri wireless si alte alea.
Enjoy.

just for the record, we used to be friends some time ago II

si asta nu insemna doar ca ma sunai cand erai suparat/a sau fericit/a cu vreun motiv, sau ca schimbam doua vorbe de doua ori pe saptamana, de complezenta.De conservare a legaturii.Amandoi stim ca lucrurile n-au mai fost cum trebuiau sa fie de verile trecute, si oricum, nu se putea.Oamenii cresc, se schimba, nu se mai uita la ziua aceea;fiecare oricum isi doreste mai bine pentru el.
Si niciunul nu vrem sa recunoastem ca nu mai e asa, ca acum aparent ne definesc alte lucruri, alte locuri, alti oameni, alta gandire.altceva.
180 de grade, fiecare crede ca altceva e mai important, fiecare creste in felul propriu, asculta, vorbeste, simte.Nu mai stim de reguli, de consimtamant si de acordul celuilalt, pentru ca asta oricum era nesanatos.

'so far from where we've been
i know we're cool'


in alta ordine de idei



cause the lights are on outside / wish there was somewhere to hide nanana \:D/

learn[ing] to breathe

ma incearca de ceva vreme o stare de asta de lene acuta si stat degeaba si facut nimic si accese aiurea, ca acum.[si abia astept sa plec luni.]

melodie


Aminteste-ti

sa-ti faci in fiecare zi cate o amintire.Din orice, dintr-o atingere sau o vorba, dintr-o poza sau o privire, doua cuvinte sau o raza de soare.
begin living, you might miss doing it some day.

a thousand words

can't really explain it

i'm trying to give the best of me, because
you don't deserve any less.




[i've drafted this post several times and changed my mind about it.
as simple as it gets]



again, reflections of a skyline

Dammit

mi se dovedesc cunostintele si abilitatile sub minim in ale tehnologiei.Mi s-au sters atat 'persoanele care ma urmaresc', cat si blogrollul.O sa incerc sa-l recompun pe acesta din urma din ce imi amintesc, daca uit pe cineva sau daca doriti un soi de link-exchange nu trebuie decat sa va exprimati dorinta.
Bliacs.


later edit : se pare ca si blogspotul imi face mofturi acum.Imi doresc ca pana diseara macar sa pot reface blogrollul.
double bliacs.


fixed.
 

© Copyright indoors. . All Rights Reserved.

Designed by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine

Blogger Template created by Deluxe Templates